Яна Маринова бори насилието

https://hotarena.net/az-jenata/iana-marinova-bori-nasilieto HotArena.net
Яна Маринова бори насилието

Кампанията „Дискусия в училище – Игра на Доверие“ стартира на 12.04.2022 г. в Младежки център град Пловдив – 17ч.В открит разговор на живо – дискусия с ученици и лектор Яна Маринова, „Кампанията Игра на Доверие“ цели да информира и открие личната гледна точка на възможно повече тийнейджъри на тема домашно насилие и агресията в училище, и заобикалящата ни среда. Осъществява се с подкрепата на Национален Фонд Култура.


Петте събития, които ще се проведат на живо с лектор Яна Маринова и присъствието на ученици от държавни гимназии в 5 български града – Пловдив, Бургас, Варна, Русе и София, ще бъдат директно излъчвани онлайн в стрийминг платформа.


Неограничен брой участници, както от страна на учебни заведения, то така и всеки, който проявява интерес, ще могат да се включат като зрители онлайн на събитията на живо, излъчвани директно в интернет.


На събитията в градовете Пловдив, Варна и София ще се включи с професионалната си гледна точка и доц. д-р Пепа Митева – преподавател в специалности педагогика и психология, организационен психолог.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.