Изритаха Мира Добрева от БНТ (Телевизионерката аут след като погреба предаването на Драго Чая)

https://hotarena.net/az-jenata/izritaha-mira-dobreva-ot-bnt HotArena.net
Изритаха Мира Добрева от БНТ (Телевизионерката аут след като погреба предаването на Драго Чая)
Националната телевизия изрита Мира Добрева от редиците си, след като преустанови излъчването на \"БНТ на 60\", узна HotArena.


Последното издание на предаването бе излъчено на 19 декември миналата година. От новата 2022 то изобщо няма да присъства в програмната схема и повече епизоди няма да се снимат. Решението на програмното ръководство на държавната медия е взето само 2 месеца, след като титулярният водещ Драгомир Драганов бе сменен от Мира Добрева. През октомври от \"Сан Стефано\" 29 без никакви предварителни изявления наложиха рокадата и тя изненада твърдите привърженици на формата, създаден за 60-годишния юбилей на телевизията майка, пише Ретро.


Името на Драго Чая продължи да фигурира във финалните надписи, но сред телевизионерите, които работят зад кадър. Последва вълна от зрителско недоволство в социалните мрежи и нагнетяване на страстите. Известни личности и обикновени граждани основателно се питаха какво става и изразяваха мнения. Преобладаващото бе, че без Драго Чая, който ври и кипи в създаденото от него предаване, то вече няма да е същото. В социалните мрежи Мира Добрева дори си изпусна нервите и се самозащити от хейтър с думите \"Марш, копелдак!\".


Напрежението предизвика изявление на директора на БНТ Емил Кошлуков, който бе дипломатичен: \"Драго направи 150 издания, както и толкова интервюта. Добре е от време на време да променяме лицата, затова е и смяната\". Пред изданието самата Мира Добрева сподели неотдавна, че си остават приятели с Драганов, но няма да го търси за съвети, защото допуска, че е наранен. \"Решението кой да води се взема от ръководството на БНТ. Водещият не е човекът, който преценява дали да бъде на екран или не. Като лоялен служител на БНТ се съобразявам с това, което се решава на по-високо ниво\", защити се Добрева. Обикновената замяна на един водещ с друг не доведе до добри резултати. \"БНТ на 60\" се радва на добра гледаемост само в първите две издания, водени от Мира. В следващите интересът стихва до най-ниската си точка след летящия си старт през 2019 г.


Тя обаче не се чувства виновна, а даже напротив. Блондинката изригна мощно в социалните мрежи с горещ коментар за изминалата година в личен и професионален план. Вместо да се засрами, че заради нея \"БНТ на 60\" е приключило, тя тръгна да търси сметка - защо не е получила нито една награда или защо не е попаднала в някоя класация. \"Тази година не получих нито една награда. Няма ме в никаква класация. Не написах нова книга. Публично отнесох много хули. И тъкмо обратно на очакваното, чувствам сякаш съм постигнала повече, откогато и да било. Защото имам най-важното: скрепен екип, незлобливи хора, всеотдайни души, ценни приятели. Нима имам нужда от друга награда\", пише Мира.

5 Коментара

Да ама...

преди 1 година

най-виновен е директорът, който я поставя на това място, нали? Сега какво, някой друг ли му е виновен?

Коментирай

Мама миа

преди 1 година

Колкото и да я лансират Мира Добрева, заради връзките на мъжа и, не става за водеща на нито едно предаване... Няма харизма, нито богата обща култура, нито чар... Абе да пробва жената по друг начин да си вади хляба....

Коментирай

Нежна Нинджа

преди 1 година

Толкова глупава жена не познавам в съзнателният си живот.След като я гледах в Брадъра, повече не ми е интересна.Тя е провинциалистка и много й личи.

Коментирай

Ласка Минчева

преди 1 година

Наградите и призовеге, ги раздават на едно друго място, за други заслуги! :)))

Коментирай

Aaa

преди 1 година

Изключително безлична и скучна жена.Съсипа хубавото предаване!Драго влагаше сърце и душа в разговорите си с гостите и си личеше,че е следил кариерите им през годините,докато тази женица си прочиташе написаното въпросче и до там-диалог никакъв!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.