Жената до Наум Шопов била учителка по история в три училища

https://hotarena.net/az-jenata/jenata-do-naum-shopov-bila-uchitelka-po-istoriia-v-tri-uchilishta HotArena.net
Жената до Наум Шопов била учителка по история в три училища

Годеницата на актьора Наум Шопов – Теа, е работил като учителка в три училища. Това каза тя в отговор на въпрос на почитател в Инстаграм.

\"Работила съм в рекламна агенция, Киноцентър „Бояна“, Министерство на енергетиката, в банка... Със сестра ми сме преподавали по история в три училища\". Теа е специализирала история в Софийския университет, има първа магистърска степен по „Управление на Европейски проекти“ и втора „Икономика, финанси и банково дело“.

 

6 Коментара

8888

преди 2 години

Абе не знам ама по видеата доста тъпичка ми идва.Много често се запъва и не може да завърши някое изречение.И също така хъмка и ъмка докато намери правилната дума.Така че по- добре да инфлуенсърства и да не се мъчи с истории, банки и маркетинг.

Коментирай

е

преди 2 години

Срамота за Наум - да я наричат жената до, или годеницата на, толкова дълго време вече и родено дете. Как така един подпис е нещо толкова голямо и сериозно , че по-добре да се избягва, но видиш ли едно дете - ами какво толкова.

Коментирай

зу

преди 2 години

Е на мъжете не им пука , като им писне от конкретната жена се махат и и тръсват децата тя да си ги гледа.Я платят някоя издръжка , я не.А вече ако има подпис и брак, нали и на тяхните глави ще им се стовари да се занимават с разводи, че не дай си боже и някакви делби на нещо материално придобито по време на брака.Затова се правят на разсеяни, че не бил важен подписа, защото си гледат егоистичния интерес.Ама пък и тия жени дето се съгласяват да раждат на такива без брак сами са си виновни.Тоя един брак и отговорност не може да поеме пък ти ходиш и раждаш.Ами техен си проблем щом са доволни на такова отношение.

Коментирай

Дончо

преди 2 години

Кога успя да ги изучиш тези науки, и да работиш, и дете да гледаш?....

Коментирай

абе,

преди 2 години

Семпла е момата откъм интелект и визия,един силикон не стига.Горките ученици на които е "преподавала''история.

Коментирай

Антония

преди 2 години

Това да си карал задължителния стаж от университета в 3 училища и да са те наели на работа от 3 училища са две много различни неща. То излиза, като й сметнеш годините, че е карала 3 образования едновременно и 5 различни работни места паралелно. Стига глупости....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.