Жената на Чочо — Даниела: Не мога без теб!

Половинката на големия актьор Чочо Попйорданов Даниела е съсипана от мъка. Жената на известния актьор, още не може да се съвземе от инцидента, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/jenata-na-chocho-daniela-ne-moga-bez-teb HotArena.net
Жената на Чочо — Даниела: Не мога без теб!

Половинката на големия актьор Чочо Попйорданов Даниела е съсипана от мъка. Жената на известния актьор, още не може да се съвземе от инцидента, научи HotArena.net.

<p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Половинката на големия актьор Чочо Попйорданов Даниела е съсипана от мъка. Жената на известния актьор, още не може да се съвземе от инцидента, научи HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Не мога да живея без Чочо. Искам да умра!&rdquo; нарежда непрекъснато Даниела. Тя не спира да се обвинява, че е виновна за смъртта на големия актьор и е отчаяна от скръб.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Аз съм виновна! Трябваше да го спра, видях го, че върви към ръба, но го оставих да продължи&rdquo;, със сълзи казва Даниела. От фаталната съботна вечер, в която големият актьор пада от двуметрова стена в Боянските гробища тя не е на себе си.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Даниела буквално е заприличала на сянка. И е категорична, че е жива само заради родителите си.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Иска ми се и аз да съм при него, всичко вече ми се струва безсмислено. За какво ми е да живея, ако ще съм сама? Ако не бяха родителите ми, сигурно бих посегнала на живота си&rdquo;, казва отчаяната жена.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Тя и досега не може да приеме смъртта на актьора. Двамата още като ученици се харесвали, но едва след десетилетия се събрали отново.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Днес актьорът ще бъде погребан в Боянските гробища, където претърпя инцидента. Най-вероятно Чочо ще бъде положен до майка си, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

1 Коментара

hkkgk

преди 11 години

Gorkata.. dano doide na sebe si chas po-burzo, do kolkoto e vuzmojno razbirase!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.