Жената на Евтим Милошев стана на петна в джунглата

https://hotarena.net/az-jenata/jenata-na-evtim-miloshev-stana-na-petna-v-djunglata HotArena.net
Жената на Евтим Милошев  стана на петна в джунглата

Животът в джунглата около снимките на новия „Сървайвър” не понася добре на половинката на Евтим Милошев – сценаристката Христина Апостолова.

Кожата около устните и брадичката й е станала на петна. Това става ясно от снимка, публикувана от Владо Карамазов, който за поредна година ще води шоуто. И той, и Христина, и продуцентът Милошев в момента са във Филипините, където снимат новия сезон и същевременно се задушават в минимални температури от 30 градуса и трудна за понасяне влажност на въздуха.

Но докато мъжете понасят сравнително леко стреса, който организмите им изпитват, при Христина се забелязват сериозни дерматологични проблеми. Петната по лицето й изглеждат като витилиго. Най-вероятно обаче се дължат просто на силното слънце, което не се понася добре от всички. Въпреки всичко сценаристката, изглежда, се забавлява от живота в джунглата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.