Кали: Бащите на децата ми не дават и стотинка!

Фолк певицата Кали се оплака, че е принудена сама да се грижи за двамата си сина. Бащите на Георги и Марк не плащат издръжка за децата си, разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/kali-bashtite-na-decata-mi-ne-davat-i-stotinka HotArena.net
Кали: Бащите на децата ми не дават и стотинка!

Фолк певицата Кали се оплака, че е принудена сама да се грижи за двамата си сина. Бащите на Георги и Марк не плащат издръжка за децата си, разбра HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Фолк певицата Кали се оплака, че е принудена сама да се грижи за двамата си сина. Бащите на Георги и Марк не плащат издръжка за децата си, разбра HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Кали призна, че не получава издръжка от никого. И сама се справя с нуждите на семейството си без да моли за пари татковците на двете си момчета.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"> Все пак изпълнителката е благодарна на сегашния си приятел Влади, който е безрезервно до нея и я подкрепя изцяло.С</span><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">лед като бащата на Марк &ndash; Антон Краус си поискал обратно джипа от Кали, младежът й е купил автомобил, с който да вози децата си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Въпреки неприятните моменти с Антон Краус, с бащата на сина си Георги &ndash; Иван, Кали е в чудесни отношения.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Винаги, когато имам нужда, той е насреща. Помага ми безвъзвратно. На него гледам повече като на приятел, отколкото като на мъж.&rdquo;, споделя тя.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Що се отнася до финансовата издръжка на децата, Кали казва:</span><span>&nbsp;</span><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Не подстрекавам никого от татковците да издържа децата. </span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Ако не желаят, това си е техен проблем. Не правя деца, за да получавам пари и наследство. Аз раждам деца, защото искам деца.&rdquo;</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Скоро мечтата на Кали ще се сбъдне. Певицата от млада е мечтаела да има голямо семейство и с трите си деца се надява да постигне това, пише &bdquo;Всеки ден&rdquo;.</span></p>

3 Коментара

Мария

преди 10 години

В България всички бащи са такива.Недават нищо за децата си.ДА ПУКНАТ ДАНО!!!

Коментирай

Жорето

преди 10 години

С курва майка от къде да са сигурни, че те са бащите, още повече, когато са много като бройка.

Коментирай

Истина

преди 10 години

Георги Илиев, ако беше жив, поне неговото щеше да спонсорира.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.