Капитонова прибира 20 бона месечно, без да й се налага да се съблича!

https://hotarena.net/az-jenata/kapitonova-pribira-20-bona-mesechno-bez-da-y-se-nalaga-da-se-sablicha HotArena.net
Капитонова прибира 20 бона месечно, без да й се налага да се съблича!

Виктория Капитонова е известна със своята любов към парите. „Уикенд” научи, че популярната инфлуенсърка прибира по 500 лева за рекламна снимка в своите профили в социалните мрежи.

Таксата варира в зависимост от различни фактори, включително броя на последователите, ангажираността на аудиторията и типа продукт или услуга, която се рекламира. В случая на Виктория, нейната популярност и високият брой последователи играят роля в определянето на тази цена. Тази практика е обичайна за инфлуенсърите, които монетизират своята известност и ангажираност на последователите чрез платени партньорства и рекламни постове. За Капитонова се знае, че е сред най-меркантилните родни звезди и осребрява добре славата си. Смята се, че тя печели над 20 000 лева месечно от дейността си. При това, без да й се налага да се съблича!

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.