Кристина Димитрова - сомнамбул от 10 години (Започна лечение с акупунктура)

https://hotarena.net/az-jenata/kristina-dimitrova-somnambul-ot-10-godini HotArena.net
Кристина Димитрова - сомнамбул от 10 години (Започна лечение с акупунктура)

Естрадната певица Кристина Димитрова страда от разстройство на съня, което я мъчи от 10 години насам, научи HotArena!

 

След множество прегледи лекари отсякли, че тя си е баш сомнамбул. За да се излекува, на Криси се налага да се подлага на специализирана терапия.

 

Проблемите за изпълнителката започнали още през 2007-а година след преживян стрес на пътя. Пътувала към Варна за свое участие, когато колата й се поднесла и се озовала в канафката, пише „Всеки ден“.

 

За да пребори шока, Димитрова посетила местна баячка, която й ляла коршум. С инцидента дошли и следващи препятствия, които не могат да бъдат преодоляни току-така.

 

Певицата започнала да се бъди от кошмари всяка нощ, сънувайки катастрофи. Една сутрин даже се събудила, блъскайки се в стената.

 

„Толкова се стреснах, че в просъница не знаех какво се случва. Оказва се, че съм станала и съм се ударила в стената“, разказва самата Кристина за проблема си.

 

Тогава не обърнала внимание на случващото се, но нелепите ситуации започнали да зачестяват и потърсила лекарска помощ.

 

Предписали й терапия с хапчета и й препоръчали процедури с акупунктура, които действат успокояващо и приспиващо.

 

„Много съм емоционална и лекарите казаха, че именно това е причината да ставам насън. От малка говоря насън, а сега взех и да ходя“, жалва се певицата.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.