Лора изригна: Пет пари не давам за Део!

Поп певицата Лора Караджова е бясна на бившето си гадже Део. Изпълнителката място не могла да си намери, когато разбрала, че блондинът я е заменил с танцьорката Елена, дочу HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/lora-izrigna-pet-pari-ne-davam-za-deo HotArena.net
Лора изригна: Пет пари не давам за Део!

Поп певицата Лора Караджова е бясна на бившето си гадже Део. Изпълнителката място не могла да си намери, когато разбрала, че блондинът я е заменил с танцьорката Елена, дочу HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Поп певицата Лора Караджова е бясна на бившето си гадже Део. Изпълнителката място не могла да си намери, когато разбрала, че блондинът я е заменил с танцьорката Елена, дочу HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Двамата бяха заедно цели 8 години, но връзката им беше доста бурна. Накрая двамата се разделиха, а Део неочаквано се събра с партньорката си от &bdquo;Денсинг Старс&ldquo;.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Пет пари не давам за Део! За какво ми е той?&rdquo;, коментирала певицата наляво и надясно. Тя не спирала да повтаря, че с Део или без Део, й е много добре и въобще не я интересува какво прави той.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Лора категорично твърдяла, че се чувства невероятно щастлива откакто двамата са разделени. &bdquo;Никога не съм била по-щастлива от сега. Искам винаги да съм толкова щастлива&rdquo;, твърди наследницата на Данчо Караджов.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Запознати издават, че Лора трудно понася раздялата им и далеч не е толкова щастлива. Особено много я наранявал фактът, че семейството на чаровника, който се изявява в &bdquo;Денсинг старс&rdquo;, харесва Елена повече от самата нея.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Лора никога не била влизала в открит конфликт с роднините на Део, но отношенията им през цялото време били много студени. Слуховете, че двойката е разделена циркулират из публичното пространство от месеци. Въпреки това двамата доскоро отричаха това да е вярно, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

2 Коментара

az

преди 11 години

i toi za tebe hahahaha

Коментирай

Ева

преди 11 години

Ами как да я харесат хората, като и виждат тъпата студена физиономия.Абсолютно безлично същество. Като я видим на екран и превключваме канала, така както и когато се покаже някоя чалгаджийка с тази разлика, че повечето от тях пеят, а не цвилят ,като този фишек.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.