Мамят мис Силикон с къща подарък

https://hotarena.net/az-jenata/mamyat-mis-silikon-s-kashta-podarak HotArena.net
Мамят мис Силикон с къща подарък

Мис Силикон Михаела Стоичкова стана поредната жертва на популярна измама в социалните мрежи. Периодично във фейсбук се появяват фалшиви кампании, че ако споделите публикация и напишете определен текст, ще получите материален подарък. Така преди години мнозина се вързаха на шашмата, че ще получат телефон, голям телевизор, хладилник и други материални придобивки. Този път измамата придобива по-големи размери и за подарък са предложени пет къщи. „В началото на 2204 г. ще дадем 5 малки къщички като специален подарък на всеки, който сподели нашите публикации и напише „Готово“ преди 5 март“, се казва в условието на уж промоцията.

Стоичкова не се поколебава да сподели публикацията, като пише и задължителната дума „Готово“, с което вероятно решава, че е изпълнила условията на играта. Когато неин он-лайн приятели й пише, че ще вземе къщата, Михаела отговаря „дано, ама надали“. Скоро нейни последователи в социалните мрежи я предупреждават, че става въпрос за измама и няма никакви къщи за подаряване. Целта на шашмата е непопулярни страници във фейсбук да бъдат безплатно рекламирани чрез очаквани

облаги при споделяне. А когато известно лице като Мис Силикон се включи, разпространението става още по-бързо. Стоичкова не понася последствия от подлъгването, но неволно участва в разпространението на измамата. Красавицата от София има по 650 кубика във всяка гърда. Става силиконка №1 през 2022 г., а преди години се явява и на „Плеймейт“, но не успява да грабне короната. Стоичкова има няколко корекции по тялото. Освен огромните бомби мацката е сложила й импланти в задните си части.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.