Мариана Векилска прибира 12 бона заплата в Брюксел (Бившата водеща експерт по въздухоплаване)

https://hotarena.net/az-jenata/mariana-vekilska-pribira-12-bona-zaplata-v-briuksel HotArena.net
Мариана Векилска прибира 12 бона заплата в Брюксел (Бившата водеща експерт по въздухоплаване)
Вече 9 месеца Мариана Векилска се подвизава в Брюксел, но отказва да разкрие с какво замени журналистиката, видя Hotarena.


Данни от професионалната й визитка показват, че тя е част от Евроконтрол - европейска организация, която се занимава с безопасността на въздухоплаването. 


Как Мариана е попаднала в структурата и дали притежава нужните квалификации да се грижи за стратегиите за планирането на управлението на европейското въздушно движение, не е ясно, но е факт, че постът й е сред най-апетитните.


Тя е нещо като мениджър на отдела за работа с клиентите. Бърза справка показва, че заплатата за позицията й е от порядъка на 3 до 6 хиляди евро, което ще рече, че само за месец тя може да прибира 12 хиляди родни лева. 


Със сигурност това е повече от заплатата й в БТВ, където тя изкара 18 години. В Белгия звездата си е наела цяла луксозна къща, тъй като не си представяла да живее в апартамент. Отделно от това тя праща издръжка и за сина си Момчил, който след развода й с радиоводещия Симо Колев, остана да живее с баща си в София. 


Към момента тя няма никакви намерения да се връща у нас, още повече, че се надява един ден да успее да се влее в политиката, предават от Ретро. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.