Марта с 3 тумбака ( Пълна измама, че е свалила 10 кила! )

https://hotarena.net/az-jenata/marta-s-3-tumbaka HotArena.net
Марта с 3 тумбака ( Пълна измама, че е свалила 10 кила! )

Пълна измишльотина са слуховете, че Марта Вачкова е успяла да свали 10 килограма с драстична диета, узна HotArena.

 

Безработната водеща си разхожда същите килограми, каквито и преди. Огромният й бюст се тресе в синхрон с корем на цели три нива.

 

56-годишната дъщеря на Григор Вачков явно няма да свикне да се съобразява с килограмите си и да подбира подходящо за тях облекло. Тя е била засечена да се разхожда с възтясна блуза, едва издържаща на напора на телесата.

 

Но все пак тази гледка е напълно приемлива, за разлика от нуди снимките на Вачкова от преди няколко години, които шокираха всички, пише „Уикенд”.

 

По време на разходката си из София, Мартина не пуснала телефона, по който клюкарела със своя приятелка за тяхна обща позната. Склонността на Вачкова да обсъжда хората зад гърба им е нейна отколешна слабост и дори Слави Трифонов я подигра за това в книгата си „За стърчането”.

 

„Наричахме Марта Добринка, защото за всеки намираше по нещо хубаво да каже”,  написа Дългия в мемоарите си преди години.

 

В последните петнайсетина години Марта неведнъж се опитваше да отслабне. Тя изпробва какви ли не диети, започна да спортува, ходеше на дебелариум и на туристически походи, но резултатите от усилията й бяха незавидни. Лакомията й винаги взимаше връх и не позволяваше тялото й да придобие нормални размери.

 

Днес Вачкова се е примирила с многото си килограми. „Аз нямам проблем с теглото си. Нямам проблем и с това на колко години съм. Мога да танцувам повече от много по-слаби момичета”, твърди тя. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.