Меги от „Търси се” се омъжи (ФОТО)

Ководещата от „Търси се“ Меги се омъжи. Звездата на Би Ти Ви вдигна шумна сватба на Пампорово в деня за размисъл, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/megi-ot-tyrsi-se-se-omyji-foto HotArena.net
Меги от „Търси се” се омъжи (ФОТО)

Ководещата от „Търси се“ Меги се омъжи. Звездата на Би Ти Ви вдигна шумна сватба на Пампорово в деня за размисъл, научи HotArena.net.

<p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Ководещата от &bdquo;Търси се&ldquo; Меги се омъжи. Звездата на Би Ти Ви вдигна шумна сватба на Пампорово в деня за размисъл, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Точно на 11 май тя каза &bdquo;да&rdquo; на мъжа на живота си &mdash; Иво. Тв водещата, която е на 39 години, сключва брак за първи път.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">По думите на Меги това е дълго чакан миг. И тя е невероятно щастлива, че се е събрала с мъжа на живота си.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Влюбените направиха горска сватба в курорта Пампорово в деня на светите братя Кирил и Методий. &bdquo;Сватбата ми беше най-прекрасното и красиво изживяване в живота ми. Щастлива съм до безумие! Благодаря на всички за пожеланията!&rdquo;, сподели Меги.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Кумове на двойката бяха колежката й Нели и съпругът й Данаил, които я запознаха с Иво.&ldquo; Благодаря за емоциите на всички приятели &mdash; смяхме се, плакахме от щастие, танцувахме до забрава и пяхме до сутринта&rdquo;, споделя още развълнуваната младоженка, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

1 Коментара

Gogo

преди 9 години

Да е жива и здрава,леко и успешно раждане,но чак пък любимка на зрителите,малко се поизхвърляте.Но това е нормално за сайта ви,който епълен с лъжи.ива и здрава,да роди леко и успех,но чак любимка на зрителите?Струва ми се малко се поизхвърляте,но и целия ви сайт е такъв,пълен с лъжи!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.