Орлин Павлов с ново гадже на морето (Тя е по-млада и също като Яна танцьорка, вижте я!)

Поп певецът Орлин Павлов публично призна раздялата си с Яна Акимова. Изпълнителят се появи с ново гадже, което е по-младо дори от популярната танцьорка, разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/orlin-pavlov-s-novo-gadje-na-moreto-tq-e-pomlada-i-syshto-kato-qna-tancyorka-vijte-q HotArena.net
Орлин Павлов с ново гадже на морето (Тя е по-млада и също като Яна танцьорка, вижте я!)

Поп певецът Орлин Павлов публично призна раздялата си с Яна Акимова. Изпълнителят се появи с ново гадже, което е по-младо дори от популярната танцьорка, разбра HotArena.net.

<p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Поп певецът Орлин Павлов публично призна раздялата си с Яна Акимова. Изпълнителят се появи с ново гадже, което е по-младо дори от популярната танцьорка, разбра HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Двойката бе хваната заедно на плажа, по време на морски купон преди дни. Певецът имал ангажименти там и взел и половинката си.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Говори се, че Орлин вече е запознал и приятелите си с новата си изгора. И е забравил веднъж завинаги Яна Акимова.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Според близките му това не било никак трудно. Тъй като новата на певеца също била танцьорка и много приличала на хубавата Яна.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Орлин си пада доста по нея, а тя е нежна и внимателна и може би все пак ще успее да спечели любовта му, въпреки че той е доста силно ранен и дори не искаше да поглежда жени за доста дълъг период&rdquo;, издават приятели на Павлов.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Засега певецът давал всичко от себе си, за да потръгне новата му връзка и не се разделял и за ден приятелката си, като пътували заедно, когато това се налагало, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

2 Коментара

Тони

преди 11 години

На Орлин пожелавам хубава, силна и истинска любов! Той заслужава такова щастие. Дано новото момиче е интелигентно и възпитано, а не само красиво.

Коментирай

Mighty Bo

преди 11 години

Ей лъжете като Дърти цигани е :D хахах Жалки мишкиии

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.