Овдовялата Деси Стоянова крие близнаците

Едва ли ще се намери мъж, който да замести в сърцето й любимия й Вельо

https://hotarena.net/az-jenata/ovdovyalata-desi-stoyanova-krie-bliznacite HotArena.net
Овдовялата Деси Стоянова крие близнаците

Едва ли ще се намери мъж, който да замести в сърцето й любимия й Вельо

Тв водещата Деси Стоянова упорито крие близнаците си Стефан и Красимир, които вече са в тийнеджърска възраст, и досега не ги е показвала в социалните мрежи. Що се отнася до личния й живот, тя избягва публичността, пише Ретро.

Миналата година журналистката премина през трагедия – внезапно почина съпругът й Велислав Русев, който издъхна в семейната им вила след тежък инсулт. За да се бори със скръбта, тя се посвети на работата и на децата си.

Деси се върна в предаването Преди обед скоро след кончината на мъжа си, а свободното си време гледа да уплътнява докрай, за да не я застигат черните мисли. Водещата е споделяла, че през почивните си дни често е на път – у нас или в чужбина. Обикновено е с децата. Наскоро например пътуваха с кемпер до Гърция и останаха доволни от преживяното.

„Времето беше на наша страна, водата – пречистващо студена, а храната – вкусна“, коментира екранната партньорка на Петър Дочев.

Стоянова не си позволява да изпадне в депресия най-вече заради синовете си, които имат нужда от родителско рамо след загубата на баща си. Момчетата са в тийнеджърска възраст, а като по-малки са били доста буйни и успявали да изваждат майка си от равновесие, но сега се превръщат в мъже и проявяват голямо разбиране към Деси. Дори ѝ помагат в домакинската работа, за да не се претоварва.

Със сигурност няма мъж, който да може да замести в сърцето ѝ Вельо и надали скоро ще се появи, категорична е Деси Стоянова.            

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.