Психиатри спасяват Радина (Избяга от Деян, за да се лекува)

Радина Кърджилова ще се лекува при психиатри. Тя призна, че се чувства слаба, болна и изтощена и се нуждае от психотерапия, разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/psihiatri-spasqvat-radina-izbqga-ot-deqn-za-da-se-lekuva HotArena.net
Психиатри спасяват Радина (Избяга от Деян, за да се лекува)

Радина Кърджилова ще се лекува при психиатри. Тя призна, че се чувства слаба, болна и изтощена и се нуждае от психотерапия, разбра HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Радина Кърджилова ще се лекува при психиатри. Тя призна, че се чувства слаба, болна и изтощена и се нуждае от психотерапия, разбра HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Младата актриса пожела да напусне шоуто &bdquo;Къртицата&rdquo; седмица преди договорения срок, след като всички разбраха, че Деян й посяга.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Не мога да се храня, не мога да спя, нямам и минута спокойствие&rdquo;, оплака се Радина след драмата с нейния любим.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Донков се опита да се реваншира, като й подари парфюм с думите &bdquo;Това е малък подарък, за да приемеш извиненията ми&rdquo;. Радина му благодари с усмивка, но отмести поглед и наведе глава , когато го чу да добавя, че &bdquo;които се обичат, се бият&rdquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Деян подкрепи решението й да напусна Базата и се закани, че когато излезе от предаването, ще оправи отношенията си със семейството на Кърджилова.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;С баща ти сме приятели, ще се разберем&rdquo;, увери я той, след като разбра, че Кърджилов поиска от дъщеря си да се раздели с Деян, пише &bdquo;Всеки ден&rdquo;.</span></p>

2 Коментара

нямам думи

преди 11 години

Без коментар!

Коментирай

Гери

преди 11 години

ЛУДИ ХОРА.НАРКОТИЦИТЕ ИМ ПРОМИХА МОЗЪЦИТЕ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.