Радина Червенова пребори рака: Вече съм напълно здрава!

https://hotarena.net/az-jenata/radina-chervenova-prebori-raka-veche-sam-napalno-zdrava HotArena.net
Радина Червенова пребори рака: Вече съм напълно здрава!
Радина Червенова изпрати трудна година, видя HotArena.


Дългогодишното лице на БНТ се сблъска с диагноза \"рак\", но неволите й останаха в 2019. Преди дни тя обяви, че вече е в ремисия и се чувства повече от отлично. 


\"Сега съм здрава, слава Богу! През новата година си пожелавам най-вече здраве, за да се радвам на живота, защото го обичам много!\", сподели Радина. Въпреки, че предхпдните 12 месеца бяха изпълнени с тежки перипетии за нея в личен план, тя е благодарна за всичко, което й се е случило. 


\"Аз си харесвам годината, която изпратихме. Аз обичам предизвикателствата, тогава се чувствам жива. Мобилизираш се и минаваш през изпитанията\", казва съпругата на Коко Каменаров. И допълни, че близките й хора по-трудно преживели болестта й. 


\"За семейството ми беше по-тежко. Аз няма време да мисля. Взех решение, че трябва да се боря и ще виидм кой кого\", казва тв звездата. Тя споделя, че е доволна и от другия голям обрат, случил се с нея и съпруга й - и двамата се разделиха с БНТ. 


Тя прекрати доброволно договора си, а Коко бе остранен от поста генерален директор на медията. \"И двамата почувствахме облекчение. Тази длъжност беше ефектна, но тя съсипва здраве, нерви, живот, всичко. Докато Коко беше директор вкъщи почти не се виждахме. Телефонът звънеше денонощно, стрес\", казва Радина, пише Ретро


В момента двамата управляват собствен бизнес, но не разкриват с какво се занимава фирмата им.
Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.