Радина отглежда сина на Деян (Докато той оглежда мацки на плажа)

Младата актриса Радина Кърджилова непрекъснато засвидетелства голямата си обич към Деян Донков. Тя дори се е превърнала в детегледачка на морето и няма и миг почивка на плажа, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/radina-otglejda-sina-na-deqn-dokato-toi-oglejda-macki-na-plaja HotArena.net
Радина отглежда сина на Деян (Докато той оглежда мацки на плажа)

Младата актриса Радина Кърджилова непрекъснато засвидетелства голямата си обич към Деян Донков. Тя дори се е превърнала в детегледачка на морето и няма и миг почивка на плажа, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Младата актриса Радина Кърджилова непрекъснато засвидетелства голямата си обич към Деян Донков. Тя дори се е превърнала в детегледачка на морето и няма и миг почивка на плажа, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Младата актриса тича постоянно след сина на любимия си Деян - младши. Палавото момченце вече близо месец е поверено на грижите на татко си и половинката му, докато майка му Анастасия Ингилизова си отдъхва в женска компания в Гърция.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Деян има задължение да прекарва лятната ваканция с детето и за това, дори да иска, не може да се усамоти само с Радина на морето. Той обаче не полага грижи за малкия, а само тя тича след него и почти не сяда&rdquo;, разказват близки на двойката.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Кърджилова обаче дори не си помисляла да се оплаче, че е превърната в бавачка и се стараела всячески да угоди на малкия Деян, за да докаже на баща му, че е готова за майка.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Актрисата отдавна иска Донков да я дари с дете и за това сега се налага да играе ролята на добра мащеха, въпреки че нервите й били опънати до крайност от палавото момченце и нямала миг покой, пише &bdquo;Всеки ден&rdquo;.</span></p>

2 Коментара

Facepalm

преди 10 години

Taq Radina kolko e pogroznqla lele-male ;X

Коментирай

:(((

преди 10 години

Drogata she e sasipe...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.