Сашка Васева готова за концерти

https://hotarena.net/az-jenata/sashka-vaseva-gotova-za-koncerti HotArena.net
Сашка Васева готова за концерти
Сашка Васева е готова за самостоятелен концерт. Певицата, която претърпя тежка операция за отстраняване на тумор от мозъка в края на 2021 г., вярва, че тъкмо срещите с публиката ще й помогнат да се възстанови по-бързо и да възвърне зрението си.

 

„Песента лекува и вярвам, че любовта на почитателите ми ще ми върне зрението”, сподели певицата наскоро. През лятото на миналата година тя излезе за първи път на сцена, след животоспасяващата интервенция, на която се подложи в Германия. Седнала, Сашка изпя „Зелените очи” на фестивала „Пирин фолк” в Сандански. Тъкмо от този форум тя стартира кариерата си, след като през 1995 г. предизвиква фурор с емблематичния хит „Не мога да те забравя, Георги”. Тъкмо затова емоцията за Сашка бе голяма да отбележи завръщането си тъкмо от тази сцена. Тя вдигна публиката на крака, за което й казали по-късно. Споделили й още, че хората са плакали, като са я видели. „Може би се радват, че се възстановявам и че мога да пея. Със сълзи на очите са ме посрещали. Станали на крака. Това беше миг на вдъхновение”, каза Сашка. Тогава разбрала, че отдадеността й през годините си е заслужавала. „Българинът ме обича”, щастлива е певицата.

Към момента тя е стабилизирана, но се нуждае от още лечение. Затова ще продължи да пътува до Германия. Задължително е да продължи да е под лекарско наблюдение, тъй като е останал около 1 см, съвсем малко парченце, от тумора. Той е бил голям и е обхващал целия зрителен нерв, обграждал го е, поясни Сашка при една от последните си медийни изяви. Тя поясни, че туморът не е позволявал на зрението й да вирее и то е атрофирало. След операцията, сега Сашка вижда като в мъгла.

„Не е тъмнина, по-скоро е белота. Виждам и тъмни места, разграничавам тъмно и светло”, поясни Сашка. Лекарите се надяват, че до 2 години зрението й ще се възстанови. „Мечтая да виждам, да видя децата си”, сподели Сашка. Тя иска да види колко се е разхубавила дъщеря й и колко се е променил синът й, откакто тренира усилено във фитнеса. Децата й вече се посъвзели. „Бяха уплашени дали ще оживея”, признава Сашка. Сега те гледат своите си неща, всеки е тръгнал по пътя си и майка им се радва на щастието им. Голяма опора е и мъжът й Христо Бакърджиев. Тъкмо на него, изтъкна певицата, дължи живота си. Днес той е неотлъчно до нея.

Сашка Васева мечтае и за сцената. Иска не просто малки участия по заведения, а за концерт, на който да събере обичаната публика. „Аз съм певица и искам да принадлежа на хората с музика, с песен”, казва тя.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.