Стелла, обичам те!

Една от звездите в „Денсинг старс“ Наско Месечков публично се обясни в любов на партньорката си Стелла Ангелова. Танцьорът толкова сериозно е хлътнал по блондинката, че не спира да декларира чувствата си към нея, дочу HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/stella-obicham-te HotArena.net
Стелла, обичам те!

Една от звездите в „Денсинг старс“ Наско Месечков публично се обясни в любов на партньорката си Стелла Ангелова. Танцьорът толкова сериозно е хлътнал по блондинката, че не спира да декларира чувствата си към нея, дочу HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Една от звездите в &bdquo;Денсинг старс&ldquo; Наско Месечков публично се обясни в любов на партньорката си Стелла Ангелова. Танцьорът толкова сериозно е хлътнал по блондинката, че не спира да декларира чувствата си към нея, дочу HotArena.net.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Искрата припламнала още в момента, когато Месечков подал ръка на Стелла за запознанство. Това призна танцьорът, който насетне официално коментира отношенията си с каскадьорката във &bdquo;Фейсбук&rdquo;.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Нашите лица говорят с каква емоция и преживяване правим танците си. Двамата със Стелла сме преживели нещо много страшно и аз се радвам, че животът ми бе споделен с нея.&ldquo;, сподели Месечков.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">По думите му и извън сцената двамата ще останат заедно, както досега. &bdquo;Ние пак ще останем заедно, защото сме като една капка, разделена на две - толкова много се допълваме. Стелла, обичам те!&rdquo;, сподели той.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Техни познати разкриват, че Стелла е по-малко отдадена на връзката им. 40-годишната каскадьорка не спирала да повтаря на влюбения младеж, че не желае сериозна връзка.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;По тази причина Стелла определяла връзката им по-скоро като отворена. Двамата можели да правят каквото си искат, а в същото време да делят и леглото.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Значително по-добре финансово уредената Стелла обичала да прави скъпи подаръци на Месечков, с които още повече го привързвала към себе си. Тя вече го заведе в Барселона за Великден, а сега двамата планират и пътуване до Щатите, където тя живее повече от 20 години.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Говори се, че танцьорът се надява в Щатите да успее да изгради бъдеще с каскадьорката. И дори се хвалел пред познати, че Ангелова му търси работа като инструктор в някоя холивудска танцувална школа, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

2 Коментара

Калинка

преди 11 години

Да бе.Са кво излиза? Че всички в Денсинг стар са гаджета....аре стига.Всички искат да спечелят.Това да и се прават зорлем на луди.

Коментирай

х

преди 11 години

наско е педераст.толкова

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.