Ужилиха Латинка Петрова с $10 000

https://hotarena.net/az-jenata/uzhiliha-latinka-petrova-s-10-000 HotArena.net
Ужилиха Латинка Петрова с $10 000

„Преди известно време си дадох всички пари - около 10 000 долара, на приятели, но те не ми ги върнаха“, сподели в медиите Латинка Петрова. Ветеранката на Сатирата, която наскоро навърши 80, не е забравила случката, но не заради изгубените пари, а  заради изгубеното доверие. „Не прощавам обида от близък човек и предателство. Предадеш ли ме веднъж, за мен си затворена страница“, категорична е комедиантката, пише Ретро.

Преди време Латинка се трогнала от драмата в семейството на тези хора, в чието приятелство вярвала. „Те звъннаха да ми кажат, че остават на улицата, но било въпрос на дни да си стъпят на краката. Веднага им занесох сумата“, спомня си тя.

„Не успях да си върна парите“, казва Латинка Петрова. Но загубата на огромната сума не се отразила фатално на семейния им бюджет със съпруга известния оперен певец Красимир Джонгалов. „Нямаше фатални последици, защото децата много ни помагат“, споделя актрисата. Оттогава, твърди тя „си имала обеца на ухото“. Тя все пак направила опит да си върне парите по съдебен път. „Нищо обаче не се получи. Имах запис на заповед, но и тя не помогна. Оттогава нито ги виждам тези хора, нито ги чувам“, обясни тя.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.