Ванга спасява Володя Стоянов от Отвъдното! Певецът се спаси от коварния ковид

https://hotarena.net/az-jenata/vanga-spasiava-volodia-stoianov-ot-otvadnoto-pevecat-se-spasi-ot-kovarniia-kovid HotArena.net
Ванга спасява Володя Стоянов от Отвъдното! Певецът се спаси от коварния ковид

Народният певец Володя Стоянов пребори коварния ковид по чудо и с искрени молитви към леля Ванга. Близките му вярват, че само това го е спасило и след като го изпишат от ВМА, ще направят курбан за здравето му на Рупите.

 

Приемат го в лечебното заведение в изключително тежко състояние с тежка двустранна пневмония навръх Димитровден. Вкарват го директно в интензивното отделение, където прекарва месец. Докторите са категорични, че влошеното му състояние е следствие на забавянето на лечението, а той не се замисля, че може да е пипнал коронавируса, защото живее изолирано в Петрич и не се среща с много хора.

 

Затова при първите симптоми решава, че е настинал, тъй като спи на отворен прозорец в дома си, за да диша от чистия планински въздух на Беласица. Започва да пие горещ чай, да се разтрива с ракия и да си прави компреси, но изведнъж рязко се влошава.

 

За щастие лошото вече е зад гърба му и сега е преместен в друго отделение, където трябва да се възстанови напълно, докато го изпишат. През цялото време, докато е в интензивното отделение, близките му не спират да се молят на леля Ванга. Жена му ходи и на гроба на пророчицата на Рупите, където пали свещ.

 

Същия ритуал прави и самият Володя Стоянов за свой близък приятел, който се бори с коронавируса преди няколко месеца. За щастие мъжът успява да оздравее, въпреки че лекарите не дават голяма надежда. Тогава Володя Стоянов разказва случая на директора на фондация Ванга адвокат Иван Драмов, който му отговаря, че е четвъртият или петият излекуван пациент с ковид, пише „Галерия“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.