Вдовицата на Фатик стана финансов консултант

https://hotarena.net/az-jenata/vdovicata-na-fatik-stana-finansov-konsultant HotArena.net
Вдовицата на Фатик стана финансов консултант

Вдовицата на Филип Найденов–Фатик, стана бизнес консултант. Адриана Тюркмен реши да се впусне в сферата на финансовото консултиране и започна работа за голяма европейска компания, научи HotArena.


Фирмата е специализирана в областта на осигуряване на семействата, пенсионно осигуряване и спестяванията. А българският клон има три офиса, като най-големият от тях е в София.

Именно към него работи и Тюркмен.


Любопитна подробност е, че консултантите в компанията не са на трудов договор, а получават хонорар за всеки привлечен клиент и спрямо сумата, която той влага във фирмата. В един момент, по-успешните членове на компанията създават и екипи, като могат да стигнат дори до позицията мениджър.


Тюркмен е финансов консултант от няколко месеца, а преди това е преминала обучение. Явно вдовицата на Фатик се справя доста добре с новия бизнес, тъй като дори е била поканена да участва в коледния бал на фирмата в Будапеща.


От известно време интерес към новото бизнес начинание на майка си, интерес проявява и дъщерята на Фатик–Адриана. По-малката наследничка на боса дори вече е посетила няколко семинара на компанията, пише „България днес”.

Въпреки че през последните години Адриана разпродаде немалка част от имотите на фамилията в София, все пак разполага с достатъчно, за да живее охолно. Вдовицата на Найденов разполага с няколко апартамента в столичния квартал „Лозенец”, както и с парцел от 2,5 декара на „Цар Симеон”.


Адриана притежава и няколко помещения в столичен мол, които отдава под наем за баснословни суми.

Бизнес дамата до такава степен е завишила цените, че може да живее спокойно само от тези приходи. Но очевидно е отворена и към нови възможности за печелене на пари, а новият й бизнес е доказателство за това.
 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.