Азис и Деси Слава се гаврят с пиленцата от Монако

18 Юни 2022, 16:00


Ф олкзвездите Азис и Деси Слава се превърнаха в една от най-коментираните двойки в интернет, след като се избъзикаха с Пиленцата от Монако и направиха пародийно клипче, имитирайки Нина и Боби Манекена, писа "Телеграф".

Двамата си качиха видеото в Тик-Ток, а то само за ден се превърна в меме, което обикаля социалните мрежи.

"Здравейте, приятели. Тука сме с пиленцето в Монако. Пиленце кажи "здравей" на нашите почитатели. Тук сме в майбаха, много е скъпо, много е луксозно, много ни харесва! Целувки на всички!", казва Деси Слава в Тик-Ток клипчето, озаглавено „На скъпото“. Деси Слава говори през цялото време, а Азис се прави на недостъпен и гледа лошо, правейки й муцки, досущ като Пиленцата от Монако, които всъщност са родом от Пловдив.

Преди няколко дни се заговори и че двамата са се разделили. „Искам да знаете, че семейство Димитрови вече не са пиленцата от Монако, от Кан. Семейство Димитрови вече не съществува. Вече сме две отделни личности, аз съм Нина Димитрова, а Борислав си е Борислав Димитров. Вече Борислав тръгна за България, така че го очаквайте по улиците на България, мен може да ме видите по улиците на Кан“, сподели в емоционално видео Нина.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чугун
преди 5 месеца
0
Не са и от Пловдив а от село около Пловдив!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 5 месеца
0
То като че ли чалгарите са по-различни.Присмял се хърберл на щърбел.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени