Азис и диджей Дамян разделиха 50 000 евро хонорар от Истанбул

19 Ноември 2023, 13:00


Азис и диджей Дамян предизвикаха фурор в клуб в Истанбул, в който имаха участие преди дни.

Изпълнителите на хитовия дует „Еърпорт” и екипът им от озвучител и балет първо хапнаха стабилно в местен ресторант, в който клиентите сами избират месото, което да им бъде приготвено. Азис, който е почитател на турската кухня, се похвали с клипче в социалните мрежи с разнообразието от меса, деликатеси и гарнитури, подредени в дълги витрини.

Въпреки че хапнали добре, на певците съвсем не им се доспало. В бусчето, с което пътуваха за участието си, той и диджей Дамян, та даже и момичетата от балета им, пеят и танцуват, като минути по-късно пренасят парти настроението си в клуба, в който имаха участие. Съвсем очаквано заведението бе препълнено, а седящи почти не се виждаха. Всички се поклащаха и щракаха с пръсти.

Азис, както е в последните години, бе заложил на спортно-елегатен стил. От диджей Дамян обаче имаше изненада. Той се бе пременил с черна, ефирна пола до под коленете, и бяла риза, като бе разкопчал горните копчета, така че гърдите му да се виждат.

Двамата изпълнители са получили доста сериозен хонорар за изявата си. Според мълвата в бранша, те са си разделили сумата от 50 000 евро.

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Как вуна
преди седмица
-1
Гниди
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди седмица
-2
Прости чалгаропитеци, драги читатели.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз-жената
преди седмица
-2
Мъж с пола, да му е. а найката на такъв катил!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени