Aзис провежда странни тренировки (Ще участва ли Кралят на поп-фолка в мистериозното реалити на Рачков?)

23 Юли 2021, 12:12


Азис се е подложил на изключително странен спортен режим и провежда необичайни тренировки. Кралят на фолка, който напоследък напомпа завидна мускулатура, е разредил традиционните си  фитнес-занимания и ги замества с… тренировки на токчета, твърдят очевидци и прилагат за доказателство кадър, за който се предполага, че е заснет без знанието на звездата.

 

Това че костинбродският славей се е качил на високи токове, не е никаква изненада. Особеното в случая е, че използва стилните боти с десетсантиметрови стилети на петите за специфични тренировки по стълби и за преодоляване на различни препятствия, в което поне на пръв поглед няма никаква фитнес логика. Няма логика и в останалата част от ансамбъла на иначе изключително придирчивият към облеклото си изпълнител за тези „тренировки“– къси гащета и хавайска риза, но жегите в последните дни може и да са в основата на този избор. 

 

Попитан от приятели за причината за необичайните тренировки, Азис е запазил нетипично мълчание и категорично е отказал да дава обяснения, кълнат се очевидците, но изказват предположението, че това е част от подготовката на изпълнителя на „Точно в три“ за нов проект.

 

Какъв може да е този проект, засега можем само да гадаем, но името на звездата периодично бива впрягано като вероятен участник в какви ли не продукции, без непременно това да е истина.

 

Един от последните слухове е, че Азис ще бъде един от участниците в мистериозното реалити, водено от Димитър Рачков. Мълвата за него сериозно разбуни средите на родните знаменитости от сцената, екрана и интернет и все по-вероятно изглежда, че това шоу ще бъде излъчвано изключително в интернет.

 

Макар и все още непотвърдено, шансовете да се окаже, че негов водещ е Димитър Рачков нарастват с всеки изминал ден. Водещият на „забраненото шоу“ вече бе забелязан да снима в пълна секретност край София, където бе заснет от случайни туристи на… примитивен сал.

 

Непотвърден и досега слухове твърдят, че покани за участие в шоуто са получили избрани звезди на поп-фолк сцената, но също и театрални и филмови актьори и онлайн инфлуенсъри. Както много пъти досега, името на Азис задължително присъства сред споменатите, но засега самата звезда отказва всякакъв коментар.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени