Азис разкрива участниците в „Маскираният певец“ с пророческа дарба, наследена от баба Станка

1288
08 Октомври 2020, 11:00


"Азис  има пророчески дарби, които е наследила от роднините си", в  това е убедена леля му Ани.

"Васко има дарбата. Носи го кръвта си. На него му се "дава“ истината. Не се и съмнявам, че ще разкрие всички участници в „Маскираният певец“, защото винаги е познавал“, споделя лелята на певеца пред „България Днес“.

Леля Ани е наследница на всеизвестната баба Станка - прочутата врачка при която в Костинброд се стичаха хора от цялата страна. След смъртта й дейността наследява Ани, която също от години се слави със способностите си. Според слуховете майката на Азис Гергина също има дарба, но никога не е практикувала.

Певецът също има силна интуиция и почти пророчески сънища.

Случвало му се да предусеща важни моменти от живота си и тогава задължително търсил консултация от роднините си, за да не направи грешки и да избере верния път от възможности, които му се предлагат. Навремето се забавлявал с приятели, като им гледал на ръка, но всъщност познавал само определени линии - най-важните, като тази на живота и тази на сърцето. Това обаче не му пречело да ясновидство успешно и думите му да хваща дикиш на 100%.

" Още в първия епизод на „Маскираният певец“ звездата се похвали със свръхестествени способности, че ще разгадае всички маски. „На мен ми се дава отгоре, само не трябва някой да ми прекъсва връзката",  полунашега – полусериозно казва ромският славей.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени