Азис се главозамая от славата, под нивото му било да пее на площада в родния Костинброд

2759
16 Септември 2020, 11:00


Азис отсвири родния си град Костинброд и въпреки очакваните на всички няма да пее на празника им, научи HotArena. Вместо него тържеството ще уважат колежката му Десислава и рапърът 100 Кила.

Жителите на Костинброд тръбят,  че Азис е поискал твърде висок хонорар, за да радват съгражданите си. Клюките носят още, че ромският славей все по-рядко посещават града и изглежда, че концертите по градските площади са под нивото му.  От общината коментират пред „България Днес“, че Азис не е обсъждан като евентуален гост-изпълнител. Вместо него жителите на града ще се радват на много естрадна и фолклорна музика. Представител на по лекия жанр ще е само Десислава, която вече пее предимно джаз. Откакто напусна Пайнер, блондинката сама решава къде и за какъв хонорар да се изявява.

Азис също подбира стриктно участията си, които напоследък са все по-малко. От доста време певец не се е качвал на клубната сцена. Изпълнителят в момента е част от панела в шоуто „Маскираният певец“, което е добро оправдание да отказва всякакви други покани.

Според приятели на Азис той печели повече извън пределите на родината, а най-мащабният концерт е в Турция, където постигна нов музикален рекорд. Забележителното събитие толкова главозамайва певецът, че той отказвал да пее на родна земя. Ще продължи изявите само в чужбина, и то срещу петцифрена сума. Грандиозното шоу на изпълнителя събра рекордната публика от 40 хиляди души.

"По принцип съм казал, че концерти в България няма да изнасям освен в частни клубове Имам си причини. Бих го направил само за приятели", сподели преди няколко месеца певецът.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
s
преди седмица
0
Този концерт в Турция....откога все за него говори...сякаш беше преди две години, а още се върти тази плоча.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В царството на слепите, едоокият е цар....
преди седмица
0
Невежеството и гнусотията на чалгата го осребриха....това не го прави нищо повече освен чалга маймуна с пари......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ели
преди седмица
-1
Какво му е нивото на този мангал?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди седмица
0
Клозетно...
Фигаро
преди седмица
-18
Азис е един от най-известните българи по света. Той е истинска звезда. Може да го псувате, че бил там какъв ли не, но човекът си изкара парите с честен труд и стана известен със своето изкуство и зад океана. Не одобрявам конкретното му поведение, но да звездев в нормално.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди седмица
-1
Всичко което сте написали е ЛЪЖА.Васил не е българин/само български гражданин е/" звезда е само за простафелите".Тази негова пошлост не е изкуство и зад океана го познават само чалгарите.Колкото за "рекордите" му в Турция,ако беше истина отдавна щеше да се е преселил там.Истината е,че във всяка държава си имат по едно и повече такива чучела като него.
Фигаро
преди седмица
-8
Васил е милионер в България със собствен труд като циганин. Мисля, че само с това заслужава уважение. Аз хората по етнос не ги разделям, също така за мен няма значение кой, къде и с кого си го пъха, разбирате ли?
8===========>
преди седмица
0
Ми като е милионер да си плати данъците, НАП му взеха апартамента преди няколко години.
Фигаро
преди седмица
-2
Е щом са го взели значи си ги е платил.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени