Азис стана любимец на интелектуалците! (Как от мъж в женски дрехи, чалгаджията се превърна в проводник на социални послания)

1563
15 Юли 2020, 11:00


На фона на политическите катаклизми и буря в държавата музикалният бранш бе взривен от неочакван дует. Изявяващият се в шоубизнеса интелектуалец Папи Ханс  и легендата на попфолка Азис извисиха глас заедно в парчето „Тясно“,  което се превъплъщават в двойка. 

Двамата са съкрушени, че връзката им няма перспектива. В клипа Папи и Азис са в компанията на полуголи девойки, но нито един от двамата не обръща внимание на момичетата. В интерес на истината видеото е заснето стилно и в нито един момент не се преминават границите на благоприличието. Без съмнение песента има шансове да се превърне в летен хит и е удар в десетката за Азис, за когото провокацията и разминаването на половите граници е принцип на изявата.

Доста по-спорно ще се възприеме участието на Трендафил в проекта, който също разчита на провокацията. Мнозина ще го заподозрат, че дуетътс Азис цели да постигне по-скоро комерсиална цел. Печеливш в изявата без съмнение е Азис, който напоследък прави парчета със социални послания като например толерантност към различните. Азис очевидно има дарбата да поражда желание от творци от други по-високи жанрове да се включат клиповете му, както стана преди време с Цветана Манева.

Папи Ханс е автор на текста на дуета, освен това стои зад аранжимента и музиката, за която е помагал и Азис.  Константин Трендафилов произхожда от семейство на интелектуалци – син е на покойния вече професор преводач и преподавател по английска литература Владимир Трендафилов и писателката Кристин Димитрова. По-любопитна през годините е еволюцията на Азис и трансформацията му от певец, който се дегизира с женски дрехи и ходи с токчета, до превръщането си в изпълнител, който снима не особено скъпи клипове, но отправя послания. Преди време се изявяваше и като водещ на вечерното шоу във вече несъществуващата ТВ2, както и на популярното риалити на Нова телевизия „Вип брадър“. И по всеобщо мнение се справи успешно с тази роля, пише „Галерия“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Много си отиват
преди 2 месеца
0
И в крайна сметка тоя Папи ли е, Пупи ли е и той ще се "преоткрие" като педалче както е "модерно" и всичко ще се нареди: чалгар-педал и гладен педал...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
fu
преди 2 месеца
0
папи транс да се вземе в ръце и да осъзнае, че не може да се нарича интелектуалец
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди 2 месеца
0
Двама смешни педерасти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди 2 месеца
0
Два от маймуняците висящи на претъпкания клон на халтурата- обществено безполезни са.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сова
преди 2 месеца
-1
Шоково заглавие!! Толкова глупост,пошлост и потрес в статията предизвикват шокова изненада!! Папи Ханс бил „интелектуалец”,а Азис техния нов ” любимец” Който гном е написал статията е много зле,много некадърен драскач.Затова и пише за този сайт Малко са интелектуалците в БГ,защо е нужно да се подигравате с тях като вписвате имената на тези двама дегредати до техните. Засрами се hotarena!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
-6
Разбира се, че Папи Ханс е интелектуалец. При подобни квалификации трябва да се вземе обкръжението под внимание. Като гледам хората в България Папи Ханс си е направо академик. Нашите прадеди много хубаво са го казали: В царството на слепите едноокият е цар!
......па
преди 2 месеца
0
Гъзис си е гъз и такъв ще си бъде винаги.Проводник на пошлост.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени