Азис стана обект на научни изследвания (Снимка)

1082
02 Юли 2021, 11:24


Азис стана обект на научни изследвания. Студентка написа дипломна работа за поп-фолк идола. 26-годишната Ивана Захаренова  успешно защитава темата „Трансформации в публична образ на Азис“ в  столичен университет и получава отлична оценка.

В 106 страници студентката развива надълго и нашироко поведението на краля на попфолка през годините. „Идеята да пиша по тази тема бе  в главата ми от дълго време. Той е отличен пример за маркетинга. Познат е не само в България, но и по света. Критикуван е много. Говорих с научения си  ръководител проф. Любомир Стойков. Той помисли за кратко и сподели, че това е чудесна идея, въпреки че поп-фолк личности са тема табу за защити",  разказва пред „България Днес“ Захаренова.

Азис приема на драго сърце идеята, дори й дава интервю.

Тя успява да предизвика фурор по време на защитата. Комисията я  адмирира за личността, която е избрала и за перфектния анализ.„Оказа се че всички бяха радушни към мен. Получих похвали. Не знам някой да е писал магистърска теза за поп фолк звезда досега“ каза още щастливата магистърка.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
////
преди месец
0
Оф....гОлЕма работа,някаква чалгаропитечка надраскала излишни глупотии за някакъв чалгаропитек.Падение у вишУто образУвание...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени