Азис точи лиги по Том Харди: Бих дал всичките си пари, ако мога да платя за една вечер с него (Снимки)

28 Януари 2022, 15:13


Певецът има категорични предпочитания, които не се притеснява да опише и да сподели пред колегата си Иво Димчев. В нова поредица, която Димчев прави, Азис откровено призна: "Предпочитам секс с Тръмп пред секс със Сатаната".

 

Тръмп също влиза в сметките

Тръмп също влиза в сметките

 

С лека усмивка на лице костинбродският славей изброи палавите си мисли и сексуалните си фантазии. Една от тях е свързана с талантливия холивудски актьор Том Харди.

"Бих дал всичките си пари, ако мога да платя за секс с Том Харди!", така Азис отговори на Иво колко би дал най-много за плътски изживявания.

 

Азис има планове за Том Харди

Азис има планове за Том Харди

 

Макар да му беше трудно да избере между Марая Кери и Мадона, Азис предпочете втората в леглото си. Един от следващите провокативни въпроси на Иво е с кого предпочита - Далай Лама или Путин. И тук Азис не се затрудни и отговори, че иска будисткия лидер.

Интересното интервю, което Иво Димчев прави с най-голямата бг звезда, е направено като песен. В интимната балада с черно-бяло видео към нея Иво пита кое е усещането, което Азис предпочита - самота или ярост. Кралят на попфолка е категоричен, че не обича да е самотен. Азис предпочита да изпитва чувство на гняв и ярост пред това да бъде самотна душа. Поставен пред въпроса дали би искал да е щастлив или богат, Азис не се поколеба да отговори, че дава щастието си за сметка на парите. И най-хубавото нещо в живота са именно те.

Васил даде и сериозен съвет на Иво.

"Ако си намериш партньор, само един, твоето творчество ще стане още по-велико!"

Откровенията Азис направи пред Иво Димчев

Откровенията Азис направи пред Иво Димчев

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени