Бахаров тренира във фитнеса за нов филм

258
18 Май 2021, 12:40


Звездата на българското кино и театър Захари Бахаров ще играе главна роля във втория игрален филм на колегата си Валери Йорданов - „Шекспир като улично куче". За екшъна, изпълнен с парадокси, образът на Захари е на мускулест симпатяга, което го кара да посещава фитнес салоните три пъти в седмицата.

 

Актьорът не пропуска индивидуалните тренировки, които го поддържат във форма и кондиция и за спектаклите, в които участва и вече имат многобройна публика след пандемията.

 

Партньорът на Бахаров в женски вариант на филма е блестящата Меглена Караламбова. Освен че за втори път е режисьор (първият му опит е с награждавания „Кецове“), Валери ще издава и книга с два вида разкази - едните са вдъхновени от двамата му дядовци, а другите ще са посветени на Йоана и Яна, дъщерите му.

 

Малко известно е, че актьорът е насърчен да пише от самия Николай Хайтов. Запознават се, след като Йорданов завършва НАТФИ3 - с дълга коса, небрежен и леко „наежен". Големият писател го гледа в своя пиеса и след това го поздравява за играта, пише "България Днес".

 

Виждат се още веднъж и Хайтов носи на младока свои творби, останали извън сцената. И понеже си допадат като текстове, Валери направи своя моноспектакъл „Караконджул" по текст на „Дервишово семе" от Хайтов в Народния театър, за който преди дни взе приз „Икар" за главна мъжка роля.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени