Банкерката на Мартин Петров обра и Богдана Карадочева! Дават измамницата на Интерпол

16 Ноември 2018, 13:00


Измамницата, която ограби естрадната певица Богдана Карадочева, ще бъде дадена за издирване на Интерпол, узна HotArena.

 

Според мен тя не е в Европа, защото Европол я издирват от година и не я намират. Мисля, че някой е стоял зад нея, защото тя нито е много умна, нито е толкова комбинативна“, сподели певицата пред „Телеграф“.

 

Ирина Чавдарова Аткова, която другата седмица ще навърши 41 г., взима парите на звездата преди две лета. Тя е служителка на „Уникредит“, когато банката я назначава за лична банкерка на Богдана. Често й се обаждала, била мила и любезна, направила добро впечатление и изпълнителката я допуснала близо до себе си. После я запознала със сина си, което укрепило доверието. Един ден банкерката предложила на Карадочева да си изтегли парите от сметката, за да може тя да ги „развърти“. Без да прояви капка съмнение, певицата й ги дава, дори и брат й се включва с известна сума. Аткова им носи документи с печати, че е вложил парите във финансова къща.

 

До август 2017 г., когато изведнъж спира да отговаря на позвъняванията на клиентите си.

 

Богдана разбира, че е измамена, когато от финансовата къща й казват, че не познават Ирина.

 

„Не мога да й заведа дело, защото нямам никакви документи – всичко е на лична уговорка и доверие“, казва певицата. Тя отказва да уточни сумата, защото е „смешна в сравнение с тази на футболиста Мартин Петров“.

 

Ирина стана известна в края на 2017 г., когато стана ясно, че е източила сметките на футболиста Мартин Петров без негово знание. Тя също му е била лична банкерка, а тансакциите са продължили дори след като е освободена от работа в края на 2016 г. Източила му е 3,8 млн. лева, а делото за парите му ще се гледа на 13 декември в СГС.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени