Барманът Коки от „Стъклен дом” пие бира след бира

682
12 Юли 2020, 16:00


Антоний Аргиров се налива с бира от обяд. Една халба не му стига, за да утоли жаждата му, трябват му поне две. Пивото той поглъща на големи глътки и почти на екс, видяха папараците на „Уикенд”.

39-годишният актьор, който нашумя като бармана Коки от сериала „Стъклен дом”, а след това се превъплъти и във Васил Дочев от теленовелата „Скъпи наследници”, крачеше онзи ден с бодра крачка по ул. „Славянска беседа”. Пременен с избелели дънки и бяла тениска, той бързаше за някъде, а скоро стана ясно и за къде.  Антоний, когото мнозина погрешно смятат за син на някой от пеещите братя Аргирови, хлътна в едно от заведенията в района. В бистрото вече го очакваше негов познат. Брадатият му приятел се беше настанил на маса на открито и щом седна при него, младият артист тутакси си поръча чаша наливна бира. После потомъкът на дует „Каравел” понечи да запали цигара, но установи, че пред себе си няма пепелник.

За да не му се налага да тръска фаса си на земята, екранният Коки стана и отиде до съседна маса. От там взе нужния му съд за пепел и се върна при своя авер. 
Антоний гаврътна първата си бира за броени минути. После си поиска втора, а накрая и чаша кафе – може би за да неутрализира с кофеина влиянието на алкохола. Приятелят му пък така и не пожела да накваси устните си в бира – през цялото време пиеше кола.  И на улицата, и в заведението Аргиров беше с противогрипна маска. Парчето плат обаче носеше като лигавник, та то по никакъв начин не го предпазваше от Ковид-19.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени