Башар Рахал крие поредната раздяла с жена си Калина

4303
15 Юли 2018, 11:03


Макар все още да не разгласява поредната раздяла със съпругата си Калина, актьорът Башар Рахал вече е направил стъпка в тази посока, научи HotArena. Той е обяснил на най-важните жени в живота си – дъщерите си Клои и Индия сложната ситуация и ги е уверил, че това по никакъв начин няма да повлия на живота им в момента. Така за първи път показал категоричните си намерения да започне нов живот, далеч от телевизионната продуцентка.

Любовта на Башар и съпругата му Калина претърпя не малко перипетии, които през годините прокопаха дълбока пропаст помежду им. Актьорът и журналистката уж успяха да избягат от проблемите и безпаричието в Лос Анджелис, където създадоха и семейство, дом и кариера, но това така и не ги направи щастливи. В началото плъзнаха слухове, че причина за това били флиртовете на актьора. Башар си падал харесван мъж и това предизвиквало ревност в половинката му. С половин уста той призна, че с колежката си Елен Колева бил повече от приятел, а постепенно в полезрението му попаднаха още и още привлекателни жени. Сред тях бе и актрисата Ралица Паскалева, която днес предпочита да мълчи за това какви са били отношенията им.
В същото време Калина отглеждаше двете дъщери на актьора в Америка и се опитваше да не позволява до тях да стигат зловредните слухове за поведението на баща им. Когато момичетата поотраснали обаче, това станало много по-трудно и дори безсмислено.

Последният флирт на Башар също не улеснил процеса. Актьорът залитна по колежката си в телевизионна игра лотария и не успя да прикрие авантюрата си с нея. Красивата Райна Караянева му завъртя главата до толкова, че той не искал повече да продължава с илюзията, че е щастливо женен мъж.  Месец по-късно обаче любовта им вече е в историята и на нейно място всеки се е фокусирал над собствения си личен живот.

От своя страна Башар се е хванал здравата за работа, притеснен, че при евентуален развод ще трябва да плаща доста по-голяма издръжка, отколкото би била тя в България. И двете му деца са американски граждани и по тази причина, ако трябва да ги издържа, средствата за това многократно ще надвишават мизерните пари, които повечето самотни майки в България взимат, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени