Башар Рахал не крие любовницата си (Райна Караянева стана първа дружка със сестра му)

28 Май 2018, 14:00


На Башар Рахал очевидно не му пука, че кръшка на жена си, че дори е запознал най-новата си любовница с роднините, научи HotArena.

 

Актьорът вече не крие връзката със своята колежка от „Лотария България“ – Райна Караянева. Той бе с нея и сестра си Карла на официално светско събитие миналата седмица, без да се притеснява, че всички колеги ще ги видят заедно, а фотографите ще го щракнат с прясната му тръпка, писа „Таблоид“.

 

Явно връзката на непоправимия женкар с хубавата Райна вече е напълно официална и двамата не се притесняват да демонстрират близостта си. Това стана ясно, след като се появиха под ръка на премиерата на най-новия филм с участието на Башо „Революция Х“, а после цяла вечер бяха заедно на партито, с което бе полята първата прожекция.

 

Впечатление направи, че водещата както преди прожекцията, така и след нея със сестра му Карла не се разделиха и изглеждаше, че и двете се чувстваха спокойно в една компания. През цялото време си говореха приятелски, обсъждаха филма, гостите на премиерата, храната и т.н.

 

Башар бе настанил Карла и Райна на най-удобните места, здрависа се с всичките си колеги, след което се присъедини към двете жени.

 

Башо от години е в отворен брак със съпругата си Калина, която живее в САЩ. Флиртът му с Караянева е стартирал преди 2 години, но не продължил дълго, заради връзката на Рахал с актрисата Ралица Паскалева. Тя пък му би шута по-късно заради волейболиста Теодор Салпаров, след което Башар се завърнал при Райна.   

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени