Башар Рахал се изолира с любовницата си в Камбоджа

https://hotarena.net/az-jenata/bashar-rahal-se-izolira-s-liubovnicata-si-v-kambodja HotArena.net
Башар Рахал се изолира с любовницата си в Камбоджа

„Оставаме, оставаме-е-е“, всеки ден си пеят актьорите Башар Рахал и Рая Караянева. Двойката щастливо си припява рефрена от култовата песен на „Оркестър без име“ в Камбоджа.

 

Башо и Рая са в Азия вече повече от месец и избраха да останат там, вместо да се върнат в България заради пандемията, пише \"Галерия\".

 

„Имахме възможност за полет обратно до София, след като обявиха карантината, но предпочетохме да останем да живеем тук, докато трае този ужас“, обяснила Рая пред приятели.

 

С Рахал преценили, че ще имат много повече свобода в Камбоджа, където се намират в момента и където епидемията не се е разраснала. Освен това, двамата няма да имат възможност да работят у нас, тъй като театрите са затворени.

 

Мерките в Азия не са толкова стриктни, колкото в Европа, и актьорите имали възможност да пътешестват из различни екзотични кътчета.

5 Коментара

''новинка''

преди 4 години

гОлЕм праз.

Коментирай

Казват

преди 4 години

че праза наистина бил гОлЕм, ама и наплива за него бил ГОЛЕМ... Та тая девойка, май все пак е хванала бика за рогата.

Коментирай

а бе,

преди 4 години

Много ми е гнусен фъфлещия арабин,а тази с пласмасовото лице също.Там да си стоят,тук аудиторията не примира за тях.

Коментирай

не бе,

преди 4 години

Гнусен ти е , ама голема навалица за него от "звезди". И да знаеш в Камбоджа е супер екзотика. Всеки, който е бил ще ти каже, че е така, А тази с пластмасовото лице, освен, че хубава, явно е и умна.

Коментирай

ми,

преди 4 години

Въобразила си е ,че е хвана Господ за ...шлифера патицата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.