Башар се извини за наглото си поведение в „Черешката”

03 Юли 2022, 14:07


Башар Рахал се извини за арогантното си поведение в „Черешката на тортата” по Нова тв. Актьорът си навлече много негативи, след като в шоуто бяха излъчени серия от язвителни забележки, които той отправи към друг участник в предаването тази седмица – ясновидецът Божидар Караджов. Ливанецът намекна, че от продукцията са го накарали да се държи нагло и предизвикателно. За една вечер той стана най-мразеният участник в шоуто след бившата жена на Иван Лечев – Оля, която вбеси зрителите със снобизъм и ниски оценки.

 

Тази седмица иначе позитивното шоу на Нова тв „Черешката на тортата” унищожи всички граници на зрителската толерантност. Трима от петимата участници в него отнасят ужасяващ хейт. Това са актьорът Башар Рахал, диетоложката Енджи Касабие и Оля Маркес, позната като Оля от „Трамвай №5” и бивша жена на Иван Лечев. Другите двама участници – писателката и издателка Катя Антонова и ясновицедът Божидар Караджов, пък влизат в ролята на жертви, порязани от коментарите и ниските оценки на своите гости.

Всъщност остри коментари на масата прави основно Башар Рахал. В първата вечер от седмицата на „Черешката” той не спря да се бъзика с ясновидеца, коментирайки способностите му да усеща събития от миналото и бъдещето. В същото време пресоли манджата с шегите си за храната, която човекът поднесе. Актьорът едновременно ядеше и обясняваше как не харесва сервираните ястия. До определен момент това беше забавно и личеше, че се шегува. После обаче стана неприятно.

В същото време Енджи и Оля не спряха да обясняват какво не ядат, оставяйки зрителите да се чудят дали въобще се хранят. Маркес премина всички граници на разума, като обяви, че не харесва крем карамела на ясновидеца, защото той се клати. „Ясновидецът може да не е перфектен, но поне е истински и естествен. А Башар и Касабие минаха границите на ирония, преструвки и превземки. И накрая Оля с репликата, че карамелът се клати „удари гредата”. Ами, да бяха ѝ го сервирали замразен!” Това е един от стотиците негативни коментари на зрители, споделени на официалната фейсбук страница на шоуто. „Сега разбирам защо Иван Лечев се е развел със Оля. Много неприятна жена”, „Възмутена и ядосана съм от тези хора, всеки с големи претенции! Една не яде мляко, на другата карамелът се клати, третата не обича силни подправки, а Бахар изби рибата с въпроси и претенции! Какви надувки, какво самочувствие!”, „Чудя се дали мозъкът на Оля се клати, или е с парализа... Навремето правеха нишесте с вода и режеха на парчета. Ние искахме от това, дето се тресе”, пишат и други възмутени зрители.

Под един от коментарите е писал самият Башар Рахал, който се извинява за поведението си и намеква, че то е било резултат от задача, поставена му от продукцията. Той отговаря на една от недоволните фенки на „Черешката”: „Абсолютно сте права с коментара си. Тук е моментът да се извиня за държанието си. То беше остро иронично, нахално и невъзпитано. Знам защо се държах така, имам причина, но това не оправдава цялото ми поведение в този формат. Съжалявам, че съм натоварил цялата прекрасна аудитория на това хубаво предаване – „Черешката на тортата”. Издъних се от желание да го правя интересно и от предпоставките, които ми бяха зададени, а се превърнах в злобен, противен човечец. Съжалявам”, написа актьорът.

Въпреки забележките, които направи на масата, той, както и Енджи, поставиха високи оценки за вечерите на останалите участници. Оля обаче шокира аудиторията, давайки четворки и петици от максимални 10 точки. Хората масово се чудят защо е изяла храната си, след като й е била толкова противна.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
toz e rqzano [email protected]
преди месец
-2
cutted shid / qshar [email protected]
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
чоранте мосте
преди месец
-18
Енджи бих я клатил до полуда ден и нощ, колкото ще корекции и екстеншъни да има, уникална жена е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
БашарЕ,никой насила не може да те накара да се държиш нагло ако не ти идва отвътре и сам не се съгласиш.Може да готвиш добре но като актьор си много,много зле.Жалки бяхте с неприянтицата Оля и онова фъфлещо недоразумение Анджи с пластмсовата глава. Ясно защо е заслабнала, манджите и изглеждат отвратително и явно и такива са на вкус, само ги поглеждаш и драйфаш.Манчо ПОДМАЗВАЧЕВ и направи реклама на гнусотийте за да лови баламурняци за манджурляците си.Жалко за слънчевата писателка Катя,че попадна в такава лоша компания.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени