Бате Енчо закъса за пари заради коронавируса (Актьорът брои стотинките, с жена му останаха без работа)

1120
06 Април 2020, 12:58


Енчо Данаилов, познат на всички в България като Бате Енчо покрай детското предаване „Кой е по-по-най”, вече е изправен на ръба на оцеляването заради коронавирусната епидемия, узна HotArena.


62-годишния актьор е без работа от 3 месеца, тъй като парка с атракции за деца в София „Боби и Кели” (бившото „Патиланци”) е затворен за посетители от средата на месец януари заради грипната ваканция, а сега и заради коронавируса.


Бате Енчо бе творчески директор в атракциона в „Младост” и прибираше прилична заплата. Сега обаче той е пуснат в неплатен отпуск и няма абсолютно никакви доходи.


Проблемите на Енчо Данаилов се задълбочават и от липсата на работа на жена му и на най-малката му дъщеря Ваяна, която още живее в жилището на родителите си. Половинката на бате Енчо – Лили, работеше в ресторант за бързо хранене, но е била съкратена преди месец. Подобна е участта и на дъщеря му Ваяна, която доскоро работеше в рекламна агенция. 22-годишното момиче е съкратено заради кризата. Другите две пораснали дъщери на Бате Енчо имат препитание, но не могат да помогнат кой знае с какво на родителите си.


„Положението е трагично. Имам възрастна болна майка в Русе, а сестра ми претърпя операция. Засега се справяме някак си, защото имам спестявания, но те вече са на привършване. И да остана жив, за какво да живея? Заплати не дават, но трябва да си плащаш сметките за тока, за водата, за храната...”, кахъри се Бате Енчо. Актьорът признава, че никога не е бил в толкова критична ситуация, пише Уикенд. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhh
преди 3 месеца
0
Прилича на Кондьо
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!?!?!
преди 3 месеца
-1
Бате Енчо - лакомията ли, където имаше детска градина за 1000лв на месец без да предлага английски, спорт, рисуване или друго допълнително нещо освен гледането на дете ... Скътал е и от там нещо освен от Кой е по по най, разбира се .... Не го мислете него толкова ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди 3 месеца
0
Не е единственият.Има много хора които са така.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени