Бебе от мистериозен мъж чака 40-годишна фолкпевица

10486
09 Септември 2021, 10:19


Бебе от мистериозен мъж чака 40-годишната фолкпевица Ивена.

Чалга дивата, изгряла през последното десетилетие, изненада всички с коремче в 9-ия месец. Очакването на дете е шокиращо, тъй като миналата година Ивена се върна към фолкхитовете след дълго отсъствие и заяви, че ще съживява кариерата си. Пусна и хита "100 рози", който беше амбиция за връщането на славните й години. Плановете вероятно са се променили и от дива хищница на сцената тя ще се превръща в тиха домакиня.

Името на таткото на бебето се пази в дълбока тайна, като дори най-близките й приятелки отказват да разкрият как се казва. Това се случва по изрично настояване на Ивена, която искала да държи личния си живот далеч от прожекторите. Поведението й не е изненадващо, тъй като тя винаги е криела мъжете си. Подобна тайнственост имаше и преди 9 години, когато стана ясно, че фолкпевицата е вдигнала шумен скандал на гаджето си по нощите и му изхвърлила дрехите на стълбището. Свидетели тогава се кълняха, че мачото напуснал апартамента по долни гащи, а Ивена не спира да крещи по него. Традиционно след раздели фолкаджийката се утешавала в компанията на най-близката си приятелка - колежката й Джина Стоева.

"Да е богат, но не много и да е красив, но не сладникав. Плочките на корема и съвършеното лице не са задължителен фактор за разлика от чувството за хумор", описва мъжа на мечтите си фолкпевицата, която по-рано тази година отбеляза 40-ия си юбилей.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени