Беквокалистка в „Ку-ку бенд” чака бебе от милионерски син

https://hotarena.net/az-jenata/bekvokalistka-v-ku-ku-bend-chaka-bebe-ot-milionerski-sin HotArena.net
Беквокалистка в  „Ку-ку бенд” чака бебе от милионерски син
Беквокалистката в „Ку-ку бенд” Лилия Стефанова е бременна и очаква първото си дете. Заради принудителната изолация, певицата се е затворила вкъщи, но публикува в интернет видеоклип, от който става ясно, че поддържа фигурата си при домашни условия. На него изпълнителката прави упражнения със станалите безценни напоследък рула тоалетна хартия.

Наедрялото коремче на Лили вече си личи, но тя отказва да разкрие кой е бъдещият татко. Близки до бъдещата майка разкриха, че двамата са заедно от 3 години. Половинката й бил милионерски син, който въртял бизнес с чужбина и я носел на ръце. Благодарение на любимия си мъж Лили живеела като принцеса.

Говори се, че в началото на връзката им младият мъж се опитвал да я убеди да напусне „Ку-ку бенд”. Той й обещавал да финансира соловата й кариера, но певицата нямала никакво намерение да рискува. Лили видяла колко бързо бившата й колежка Цветелина Грахич изчезна от музикалния небосклон, след като преди 3 години напусна екипа на Слави Трифонов. До края на март Грахич очаква да стане майка, а двете продължавали да поддържат приятелски отношения.

Лили обаче не ламтяла за голяма кариера. Дълго време Стефанова стоеше в сянката на по-атрактивната Цветелина, а след напускането й Трифонов се опита да й направи няколко хита. Уви, нито една от песните й не пожъна успех, дори дуета й с Криско. 30-годишната благоевградчанка е отгледана в духа на религията в доста пуританско семейство. Баща й Петър е свещеник, а майка й Аделина е секретар на църковно настоятелство. Именно те я насочили към музиката, пише Уикенд. 

2 Коментара

Браво

преди 3 години

Малко е грозничка милата,изкарала е късмет

Коментирай

:)))

преди 3 години

Малко е меко казано.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.