Без грам съжаление! Жената на Ивайло Захариев продава бучинската си рокля

20 Юни 2022, 15:00


На сериозна раздяла се реши съпругата на Ивайло Захариев.

Станислава продава булчинската си рокля. Тоалетът е на дизайнера Стоян Радичев, а червенокосата съпруга я предлага в социалната мрежа за скромната сума от 800 лв. Асеновградчанката обещава да дари 100 лв. от продажбата за благотворителност.

Стани явно няма сантимент към булчинската си рокля. Въпреки че има дъщеря от предходната си връзка, тя не желае да пази тоалета за нея.

"Продавам булчинската си рокля и една, с която кумувах наскоро. И двете са на дизайнера Стоян Радичев и са уникати", гласи обявата на съпругата на Ивайло, пише „България днес”.

Госпожа Захариева обещава да подари на кандидат-купувачките и бижутата за коса, и обеците към роклите.

Актьорът явно няма нищо против подобни действия. А предвид че общият брой на семейството им е петима души, едва ли имат и достатъчно място за съхранение. И двамата с Ивайло не крият, че имат афинитет към рециклирането. Самият той често дарява част от дрехите си в контейнерите на БЧК.

Станислава и Ивайло сключиха брак през септември миналата година. Двойката организира киносватба и всичко около тържеството беше подвластно на седмото изкуство.

"Преди да се решим на този брак, който е втори и за двама ни, говорихме за грешките, които сме допуснали. Обсъждахме как ще се справим с общо три деца" - споделиха тогава младоженците.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени