Без желание: Мис България Маги Вълчанова се ваксинира! Родната моделка се чувства принудена

25 Октомври 2021, 13:28


„Мис Вселена България 2000” Магдалина Вълчанова не искала да се ваксинира, но го направила, за да има зелен сертификат. Това разкри манекенката и моделка, която дори и на 44 години продължава да е една от най-красивите българки.

 

„Ако трябва да съм честна, въобще не ми се искаше да се ваксинирам. Смятах, че нямам нужда от ваксина, защото имам собствен имунитет. Бях проболедувала вируса сравнително леко миналата година и имах 33% антитела според теста ми от юни. Много пъти съм била контактна с носители на вируса след това и всеки път PCR-ите са ми били отрицателни", сподели една от емблематичните носителки а на титлите за красота у нас.

 

Тя признава, че се е имунизирала не толкова по здравни причини, а за да може да продължи да живее нормално след въвеждането на новите мерки през миналата седмица, пише „България Днес“.

 

„Ваксинирах се за сертификат, защото не мога да упражнявам правото си на труд без него. Организмът ми е здрав. Нямам никакви хронични и наследствени болести. Надявам се имунната ми система да се пребори безпроблемно и с това, което инжектираха в тялото ми днес. Не очаквам да имам кой знае каква реакция, но въпреки това не мога да се отърва от тежестта на чувството, че бях принудена да го направя. Толкова за личния избор", добави Вълчанова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Коли
Преди 1 година
0
Каква красавица пък е измислихте, тя направо плаши. Някои грозници така 20 години ги пишете за красови, а само те и още някой легнал с тях ги вижда така до време.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени