Бг актриса от розовите филми страстно желае среща с Васко Жабата

https://hotarena.net/laifstail/bg-aktrisa-ot-rozovite-filmi-strastno-jelae-sreshta-s-vasko-jabata HotArena.net
Бг актриса от розовите филми страстно желае среща с Васко Жабата

Най-популярната българска порноактриса страстно желае среща с Васко Жабата.

Палавата Вели Георгиева се впусна в лов на земноводни в басейн и показа, че също е завладяна от хитовото възраждане на хита \"Комбайна вършачка\" на оркестър \"Камчия\".

Докато е на лятна почивка, силиконовата брюнетка търси жаби, за да може да се докосне до тях. Признава, че е попаднала само на малък екземпляр. \"Сигурно това е Васко Жабата като малък\", шегува се порнозвездата.

Нейни фенове я съветват да целува жабите, за да види дали ще се превърнат в принцове, но Вели отговаря, че не търси и не харесва принцове, а предпочита лоши момчета. Разкрепостената мома не дава вид да е притеснена, че докато плува в басейна, около нея се плацикат слузести земноводни. Дори развива шегата, че жабата е без китара и ще си я вземе, когато излезе от водата.

През последните седмици песента им \"Комбайна вършачка\" е най-слушаното парче на Балканския полуостров. Хитът отпреди 20 години се споделя в социалните мрежи, като най-голям брой гледания трупа в тик-ток. В нея се пее:

На китарата Васко Жабата,

той ще свири, драги гости, само за вас.

На микрофона Цеца Мецата,

тя ще пее, драги гости, само за вас\".

\"И двамата са измислени герои. Нашият певец Ангел тогава чул от колеги, че през 1990-1991 г. този рефрен много често се пее, и решихме да го използваме. Имахме традицията в края на всеки фолклорен албум да слагаме по един кючек. И така се появи \"Комбайна вършачка\" с Васко Жабата и Цеца Мецата\", разказа пред \"България Днес\" Борис Иванов, който е ръководител на оркестър \"Камчия\".

След възкръсването на хита десетки популярни личности си правят видеа с шеги и изпълнения на Васко Жабата. Модерното забавление не е подминато и от порнозвездата Вели Георгиева.

3 Коментара

Хах

преди 1 година

Егати порно звездата хахаа Някво тъпо момиче със силикон, събира пари от още по-тъпи мъже

Коментирай

Вели Георгиева

преди 1 година

как решавате че съм тъпа след като не ме познавате и не знаете с какво образование съм? или просто гроздето е кисело!

Коментирай

До Вели Георгиева

преди 1 година

Страшно образование ти трябва, за да си завреш отвертка или близалка в широката слива

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.