БГ щерката на Борат разсъблече хитов водещ в ефира

https://hotarena.net/lubopitno/bg-shterkata-na-borat-razsableche-hitov-vodesht-v-efira HotArena.net
БГ щерката на Борат разсъблече хитов водещ в ефира

Българската актриса Мария Бакалова играе дъщерята на карикатурния казахстански журналист Борат в продължението на едноименната пародия със Саша Барън Коен, узна HotArena.


Това се разбра от първите трейлъри на филма, който излиза на 23 октомври, както и от гостуване в шоуто на Джими Кимъл.


Коен и Бакалова влязоха в студиото на водещия в роли и разиграха скеч, в който момичето крещи на чист български и иска панталоните, гащите и обувките на Кимъл. 


Не е ясно защо Коен е избрал българския език за образа на своята дъщеря. „Борат“ излезе преди 14 години и се превърна в световен хит, но ядоса много хора с крайните си шеги. Коен твърди, че пародира стереотипи срещу евреите, гаври се с обикновените американци, а в продължението очаквано ще атакува и президента Доналд Тръмп. 


Мария Бакалова получи признание с ролята си във фестивалния филм „Бащата“ от 2019-а година. Тя е родена в Бургас, а в момента работи в чужбина, пише България днес.

5 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Каканашарена, моля ви, наистина силно ви моля. Спрете да пишете статии за красиви, известни, работливи и успешни българи. Искаме си статиите за каканаша, Мария, Райна, Преслава, Златла, Джиизъса, Папито, Титка, Гериту, Бакалови, Андреи, Глории (Депеш мод) и техните отрочета и тем подобни знайни и незнайни звездици, издигнали българското чалгарство на световния Олимп на славата.

Коментирай

Курва

преди 3 години

Нормално,като мина през 2000 легла, включително и на Блатечки,как няма

Коментирай

До: курва

преди 3 години

Че тя значи си е за орден! 2000 превзети легла... Колко любов е раздала само!?!?!? А иначе, със конкретната си "изява" се изложи като селска крава....

Коментирай

до: до: състудентка

преди 3 години

Как мислите, че влезе в НАТФИЗ? За ролите знаем как се взимат - по същия начин както Диляна Попова. Блатечки си я ползва за любовница от много отдавна. А в Щатите това е задължение, което дори не се коментира.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Ами всички свирят и чукат, няма нищо лошо в това да си потбутнеш кариерата в леглото.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.