Бясна скорост: Коцето се състезава с мотоциклетист на столичен булевард

19 Юни 2022, 13:00


Константин създаде опасност на пътя, състезавайки се с мотоциклетист на столичен булевард. Певецът така пришпори „Порше”-то си, че в един момент направо залепна за седалката, вижда се в клипчето, което сподели в инстаграм.

 

Във видеото Коцето изглежда видимо доволен от екстремното изживяване – хванал здраво волана, колата ръмжи под краката му, надвиквайки се с екзалтираните писъци на жената до него и с вятъра, който плющи в лицето му, заради сваления гюрук на „Порше”-то. Певецът предвидливо не показа каква скорост достигна, настъпвайки педала, но май и не беше наложително. Вижда се, че е висока, което я прави далеч от препоръчителното. Съперникът на Коцето пък, не стига очевидно високата скорост, реши да покаже и как умело кара мотора си на задна гума.

Състезанието се състоя през деня. Певецът, разбира се, не е споменал къде точно, но по кадрите личи, че е пробвал възможностите на „Порше”-то си на столичния булевард „Никола Й. Вапцаров”. „КАТ София харесва това”, гласи един от по-милите коментари към клипчето. Възмутените са доста. Константин отнесе критика за това, че създава опасност на пътя с безразсъдното си поведение, като каквото окачествиха състезанието му с мотоциклетист на столичен булевард. Не бяха малко и тези, които му напомниха, че не бива да дава такъв пример на подрастващите си фенове.

В клипчето се чува глас и се вижда бедро на дама. Така че Коцето не е бил сам в „Порше”-то, но разбира се, не е уточнил дали с него е пътувала жена му Надя.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени