Биячът на Диана Димитрова нарушава грубо закона за движението по пътищата

16 Април 2023, 10:00


Юлиан Вергов, може и да е голям актьор, но е човек, който открито не спазва някои важни правила, включително правилата за движение по пътищата.


Репортер на „Уикенд” видя как звездата на Народния театър и десетки български филми и сериали, който напоследък е по-известен покрай обвиненията на колежката си Диана Димитрова, че я е пребил, минава на червено на кръстовище в центъра на София.

Случката е от началото на седмицата, на кръстовището на столичния булевард „Дондуков” и театралната улица „Г. С. Раковски”. Вергов се движеше с мотора си по „Раковска” в посока Народния театър. Движението обаче бе спряно от светофара. Актьорът в първия момент спря заедно с останалите шофьори. Търпението му обаче продължи едва няколко секунди, след които звездата профуча с бясна скорост край спрелите автомобили и мина на червено.

Хората на улицата бяха потресени, защото ситуацията беше много рискова, а мотористът бе единственият, който си позволи да не дочака зелената светлина. Много от свидетелите на случката не разпознаха актьора, защото бе с каска и тъмни очила. Той имаше късмет – по някаква случайност точно когато минаваше през кръстовището, нямаше никакво движение. Очевидно бе преценил точно риска, който поема, но като обществена личност е добре да мисли също така какъв пример дава на останалите хора и дали няколко спестени секунди на светофара могат да оправдаят тежката катастрофа, която можеше да стане в тази ситуация.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гошо
преди 5 месеца
0
Журналисти вие сте най голямата измет и принцеса даяна умря заради боклуци като вас
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ай
преди 5 месеца
0
Вергов няма мотор. Няма образувано дело и не е доказано, че е бияч. Как познахте моториста, като е с каска и очила и само за секунди е бил в зоната на кръстовището?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ники
преди 5 месеца
-1
Вие преследвахте ли го ,явно ви е видял хубавци
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени