Била ли е Никол Станкулова някога 75 кила?

3105
25 Април 2021, 15:00


Никол Станкулова се ожали пред феновете си, че в интернет се въртят измами с нейния лик.

Във фейсбук се върти реклама как синоптичката е отслабнала от 75 на 49 кг, видя „Уикенд”. Абсурдната реклама промотира препарати за отслабване с лика на Никол. Организирани са и фалшиви лотарии, като за лице отново е посочена Станкулова. Никол е бясна, тъй като никога теглото й не е надхвърляло 58 кг. и няма как да е била 75.

„Жената обяснява къде ще ти пратят продукта, но номерът е защитен и не може да бъде набран или намерен от полицията. Има и общ регистър на сайтовете. Ако той е регистриран например в Сочи, а продуктът е от Украйна – това също може да е белег за измама“, добавя Никол. „Искам да кажа на хората да внимават много и ако е нужно могат да пишат на личните профили на известните личности, които са посочени за лица на дадена кампания", казва още Никол.

В последно време има бум на фалшивите реклами с родни известни личности. Преслава, Константин, Гала, Ани Салич, Зейнеб Маджурова и Никол са само малка част от лицата, които се използват с цел финансови облаги и поръчки на фалшив продукт. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хайде чао на лелята!
преди 7 месеца
-2
Не му пука на никой за тази съсухрена скучна леличка. Стига я бутахте, не е интересна нито известна с нищо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени