Биляна Гавазова крие тежка любовна драма

2466
04 Март 2021, 17:00


Биляна Гавазова крие тежка любовна драма, узна HotArena.


Малко преди да срещне мъжа си Тодор Христов, с когото станаха родители на сина си Алек, журналистката зилиза от дълга осемгодишна връзка. След като се разделя с приятеля си, тя минава през тежък перидо, в който си мисли, че целият свят се е срутил. "Когато се разделихме, изпаднах в тотална дупка, в която нищо не ти се прави. Затова отидох да живея при сестра ми, имах нужда от подкрепа. Тя много ми помогна да преодолея всичко", споделя Биляна. След това обаче тя среща мъжа си Тодор и двамата се радват на сина си Алек. 


Тодор има свой бизнес - продава луксозни вани, бани и тоалетни. Двамата са в обща компания в родния си град Шумен преди 17 години. Тогава обаче са просто приятели и никой не предполага, че може да заживеят заедно. В началото на 2014 се срещат отново и любовта ги връхлита. В онзи период Биляна все още е наранена от преживяната раздяла и твърде подозрителна към новата си връзка. Тодор обаче е търпелив и в крайна сметка я спечелва завинаги. Гавазова днес вярва, че връзката им е кармична, пише Галерия. 


Само няколко месеца след началото на връзката им двамата решават, че няма какво да чакат и искат да имат дете. Така през майк година по-късно стават родители на Алек. Той е най-голямата радост и щастие на известната си майка. Отглеждането му сплотява още повече родителите му и засилва любовта им.  Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?????
преди 7 месеца
-1
Крие тежка любовна драма че Толко я хвана да са Ибе с Боко
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 7 месеца
0
Перидо... майк година... ко е туй нящо...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
крис
преди 7 месеца
0
зилиза


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени