Биляна Гавазова се връща в Би Ти Ви! Антон Хекимян ми подля вода, жалва се журналистката

3237
23 Декември 2016, 15:00


Някогашната екранна половинка на Антон Хекимян – Биляна Гавазова, се готви за обратен скок в телевизията. Амбициозната шуменка е луднала, че вече не води „Тази сутрин“, но сега отново се надява, че има шанс да седне пак в стола до чаровния арменец. Затова и Биляна яхна най-горещата тема в страната – трагедията в Хитрино, и се надява това да се отчете като червена точка за кариерата й, научи HotArena.

Въпреки че официално води само потребителската рубрика в Би Ти Ви „Чети етикета“, на синеоката новинарка бяха поверени интервюта по бедствието. В разговора с бившия шеф на НСО Румен Миланов Гавазова направо щеше да изскочи от стола в устрема да се представи като добра и компетентна водеща и да не бъде упрекната, че задава тъпи въпроси. Макар че успя да лавира и да не се изложи по темата готови ли са институциите за реакция при кризи, Гавазова бе нервна и напрегната и високото напрежение личеше от екрана. След изявата Биляна чакала да получи потупване по рамото от ръководството и сама се изтъкнала колко добре се справя с тежките теми в критична ситуация.

Сега понижената журналистка се надявала новият директор на медията Флориан Скала, който смени Павел Станчев, лично да я оцени и отново да я върне на стола до Хекимян. Гавазова слезе от екран през пролетта на 2015 г., когато се роди синът й Александър, и Тони остана сам на горещия стол. След едногодишен отпуск по майчинство ефектната блондинка се завърна в медията през лятото на 2016 г. с големи надежди, които обаче не се оправдаха. 
Въпреки че се готвеше триумфално да се вихри като водеща, шефовете на телевизията й повериха само потребителска рубрика с обяснението, че е загубила форма, пък и има малко дете. Гавазова едва преглътна унижението и въпреки че с жар громи разни злоупотреби с храни и напитки, не спирала да мърмори и да се заканва как рано или късно ще покаже коя е. Тя била убедена, че Антон Хекимян й е подлял вода, и открито говорела срещу него в цялата телевизия.

„Аз съм звезда, упорито работих за това, познава ме цяла България. Откъде накъде ще се занимавам с разни глупости, като че ли съм начинаеща репортерка? Понижиха ме заради интригите на Хекимян“, гневяла се темпераментната шуменка. Самият Хекимян вече се чувствал изморен и амортизиран и нямал нищо против Гавазова да заеме старото си място, още повече че, за разлика от устатницата Генка Шикерова, Биляна не го засенчва по никакъв начин.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени